KARABÜK / MERKEZ - KILAVUZLAR İLKOKULU

Mrt

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında Masal Anlatıcısı Süheyla Yılmaz tarafından öğrencilerimize Masal Anlatma/Dinleme etkinlikleri yaptırıldı. İlgi ve emeklerinden dolayı Süheyla Hanıma çok teşekkür ederiz.

Mrt

Karabük Üniversitesi Genç Tema Vakfı başkanı anasınıfımızı ziyaret ederek 'Toprağın önemi' adı altında seminer verdi.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizle birlikte "Deprem ve Tahliye" tatbikatı yaptık. DFeprem çantasının önemini öğrencilerimize kavrattık, eksiklerimizi tespit ettik.

Mrt

1-7 Mart Yeşilay Haftası dolayısı ile; zararlı alışkanlıkların ve bağımlılığın zararlarını anlatan programı öğrencilerimize sunduk. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okul Aie Birliği üyelerimizin girişimleri ile Karabük Üniversitesi öğretim üyeleri ve öğrencileri ile birlikte okulumuzun bahçe duvarlarını renklendiriyoruz.

Mrt

"Eğitim Kenti Karabük"  projesi kapsamındsa akranalarımla öğreniyorum etkinlikleri çerçevesinde; sınıflar arası bilgi yarışması, arakadaşlarımla çiçek dikiyorum etkinliği, bilmeyen öğrencilerimize satranç öğretme etkinliği, turşu kurma etkinliği yaptık.

Mrt

22/02/2024 tarihinde ihalesi yapılan ve işletme hakkını Kezban ÜRKMEZ'in almış olduğu kantinimiz 04/03/2024 tarihinde faaliyete geçmiştir.

Mrt

"Eğtim Kenti Karabük" projesi kapsamında bu haftaki meslek tanıtımı etkinliği konuğumuz Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube personellerinden Muhammet Kürekçi. Muhammet bey 3. sınıf öğrencilerimize polislik mesleğini tanıttı, öğrencilerimizin meraklı sorularını içtenlikle cevapladı, kendisine çok teşekkür ederiz.

Şbt

Öğrencilerimizle birlikte geleneksel lezzetlerimizden olan "turşu" yapımını öğrendik.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında 3 .sınıfların şubeleri arasında mektuplaşma etkinliği düzenledik.

Şbt

"Eğitim Kenti Karabük Projesi" kapsamında mahallemizde bulunan fırını öğrencilerimizle birlikte ziyaret ettik, ekmek yapımı hakkında ustalarımızdan bilgi aldık. Ekmek yapımının ne kadar zahmetli olduğunu öğrendik. Ustalarımızın ellerine sağlık.

Şbt

Öğrencilerimizin alış veriş yapma bilincinin geliştirilmesi amacıyla mahallemiz bakkalı Zeynep Bakkal'a gezi düzenleyip alış veriş yaptık. İlgilerinden dolayı Zeynep hanıma teşekkür ederiz.

Şbt

Batı Karadeniz Bölgesi’nin ilk ve tek Bilim ve İnovasyon Merkezi olan 5000 Evler'deki Bilim İnovasyon merkezini öğrencilerimizle birlikte ziyaret ettik.

Şbt

Eğitim Kenti Karabük projesi kapsamında okulumuz öğrencilerine "Meslek Tanıtımı" etkinliklerimiz devam ediyor. Bu haftaki konuğumuz Devlet demiryollarının deneyimli makinistlerinden Gökhan ÖZÇELİK. Gökhan beye makinistlik üzerine verdiği bilgiler ve paylaştığı anılar için teşekkür ederiz.

Şbt

Millî Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Sayın Yusuf TEKİN'in talimatıyla 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmak amacıyla İlimiz genelindeki tüm temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarında 6 Şubat 2024 tarihinde 1(bir) dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.