KARABÜK / MERKEZ - KILAVUZLAR İLKOKULU

Eyl

04 Eylül Pazartesi Anasınıfı ve 1. sınıf öğrencilerimiz yeni öğretim yılına başlamış bulunmaktadırlar. Bununla birlikte okulumuzu yeni yıla hazırlama çalışmaları devam etmektedir.

Haz

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı okulumuzda yapılan törenin ardından sona erdi. Törende konuşma yapan Okul Müdürümüz Serkan Kayabaşı; öğretmenlerimizi, velilerimizi, öğrencilerimizi ve çalışanlarımızı tebrik ederek herkese iyi tatiller dileklerinde bulundu. Ayrıca öğrencilere yaz tatilinde yapmaları gerekenler hakkında tavsiyelerde bulundu. Bu yıl okulumuzda görevlendirilen öğretmenlerimize ve TYP çalışanlarımıza da ayrıca teşekkür edildi.

Haz

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Erdal ÜNGÖREN ve Şube Müdürümüz İsmail ÖZDEN okulumuzu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerimizle sohbet ettiler. 2022-2023 Eğitim öğretim yılını değerlendiren Erdal ÜNGÖREN, çalışmalarından dolayı öğretmenlerimizi tebrik ederek iyi tatiller dileklerinde bulundu.

Haz

Karabük İli genelinde yapılan "satranç Müsabakalarına" katılan tüm öğrencilerimize madalyalarını takdim ettik.Öğrencilerimizi tebrik eder başarılar dileriz.

Haz

Okulumuzun ilk kermesi velilerimizin üstün gayret ve katkıları ile okul bahçesinde düzenlendi. Verdikleri emeklerden dolayı tüm velilerimize ve kermesimize iştirak ederek katkıda bulunan herkese teşekkür ederiz.

May

Geleneksel el sanatlarımızdan olan, ebru sanatını  ve çömlek yapımını öğrencilerimize uygulamalı olarak tanıttık. Öğrencilerimiz hem bu sanatlar hakkında bilgi sahibi oldular hem de nasıl  yapıldığını öğrenmiş oldular.

May

Deprem bölgesinden okulumuza gelen ve yurtta kalan öğrencilerimizin velilerini ziyaret edip anneler gününü kutladık.

May

Okulumuz personelinin 14 Mayıs Anneler Gününü kutladık.Tüm velilerimizin de Anneler Gününü kutlarız.

Nis

Türkiye Büyük Mİllet Meclisi'nin açılışının 103. yıldönümü okulumuz bahçesinde yapılan törenle kutlandı. Kutlama programına velilerimizin katılımı ve  ilgisi yogundu. Programda görev alan bütün öğrencilerimize, emeklerinden dolayı bütün öğretmenlerimize ve ilgilerinden dolayı bütün velilerimize teşekkür ederiz.