KARABÜK / MERKEZ - KILAVUZLAR İLKOKULU

Nis

3/A ve 3/B sınıfı öğrencileri tarafından "Yapay Çevre" maket sergisi okulumuz koridorunda açıldı.

Nis

TBMM'nin açılışının 104. yılını okulumuz bahçesinde yaptığımız törenle coşkuyla kutladık. Kutlama programımıza yoğun ilgi gösteren tüm velilerimize, programın hazırlanmasında ve sunumunda emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize, organizasyonda önemli görev üstlenen memurumuz Necati Yurt'a, emek ve gayretlerini esirgemeden çalışan TYP çalışanlarımız Aleyna Dinçer ve Mustafa Şirin'e ve bizleri ziyaretleri ile onurlandıran programımızı izleyen İl Eğitim Müfettişleri Başkanımız Sayın İsmail ÖZKUL'a sonsuz teşekkürlerimizi iletiriz.

Nis

Kapalı yüzme havuzunda yapılan yarışmalarda okulumuz 3/A sınıfı öğrencisi Zeynep Ürkmez "200 metre sırtüstünde il 1., 100 metre serbest stilde ise il 4. olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder başarılar dileriz.

Nis

İlimizde yıllaca; "eğitim müfettişi, teftiş kurulu başkanı" olarak hizmet eden ve Eğitim Müfettişleri Başkanlığı'na atanan Sayın İsmail Özkul okulumuzu ziyaret ettiler. Başkanımız, okul idarecilerinden okul hakkında bilgi aldıktan sonra öğretmenlerimizle sohbet edip eğitim sorunları üzerine istişare ettiler, öğretmenlerimizi de çalışmalarından dolayı tebrik ettiler. Sayın başkanımıza bu ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür eder yeni görevinde başarılar dileriz.

Nis

Karabük Demir-Çelik Fabrikalarının (KARDEMİR) kuruluşunun 85. yıl dönümü İlimiz genelinde kutlandı. İlkokullar arası yapılan İl Geneli Resim Yarışmasında 3/ B sınıfı öğrencimiz Gülsena Topsakaloğlu İl 3. oldu. Öğrencimize ödülünü Valimiz Mustafa Yavuz takdim etti. Bizde öğrencimizi tebrik eder başarılar dileriz.

Mrt

Çanakkale Savaşları'nın 109. Yılını okulumuz bahçesinde yaptığımız program ile coşkuyla kutladık. Tüm şehitlerimize tekra rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

3. Sınıf öğrencilerimizle birlikte köy muhtarımız Mithat GÜMÜŞ'ü ziyaret ettik. Muhtarımızla hem güzel bir sohbet ettik hem de okulumuzla ilgili isteklerimizi belirttik. İlgilerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Mrt

"Değerler Eğitimi" projesi kapsamında  öğrencilerimizle birlikte hazırladığımız Ramazan Kolilerinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık.

Mrt

Okulumuz 2. sınıf öğrencilerimiz 5000 Evlerde bulunan İtfaiye merkezini ziyaret etttiler. Burdaki yetkililerce, öğrencilerimize; yangına müdahale ve tahliye konulu teorik, pratik eğitim verildi, tatbikat yaptırıldı. Bizimle yakından ilgilenen, öğrencilerimizin meraklı sorularına içtenlikle cevap veren itfaiye erleri Kamil Yaşar 'a, Muhammet Gülbağ'a ve eğitim sorumlusu Sedat Gülbağ'a teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve M.Akif Ersoy´u Anma Günü programını okulumuz bahçesinde sunduk. programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 3/B sınıfı öğrencimiz Mina ULUSOY katılmış olduğu İstikal Marşımızı okuma yarışmasında İl 1. olarak bizlere büyük bir gurur yaşatmıştır. Öğrencimizi, öğretmenlerimizi ve ailesini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

3. Sınıf öğrencilerimiz ile Trafik Eğitim Parkı nı ziyaret ettik. Polis memuru Muhammet Kürekçi'den trafik kuralları hakkında seminer aldık, uygulamalı eğitimler yaptık. Akülü arabalara da binerek hoş vakit geçirdik, hem öğrendik hem eğlendik.

Mrt

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında Masal Anlatıcısı Süheyla Yılmaz tarafından öğrencilerimize Masal Anlatma/Dinleme etkinlikleri yaptırıldı. İlgi ve emeklerinden dolayı Süheyla Hanıma çok teşekkür ederiz.

Mrt

Karabük Üniversitesi Genç Tema Vakfı başkanı anasınıfımızı ziyaret ederek 'Toprağın önemi' adı altında seminer verdi.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizle birlikte "Deprem ve Tahliye" tatbikatı yaptık. DFeprem çantasının önemini öğrencilerimize kavrattık, eksiklerimizi tespit ettik.